fbpx

Utrolig lydsvag

Billigst på PriceRunner
Billigst på PriceRunner
Panasonic logo

Luft til vand

Panasonic Aquarea R290 9 KW

WH-WDG09LE5

Luft til vand

A+++ energimærke til vores varer

Panasonic Aquarea R290 9 KW

Basispris inkl. moms: 59.199,00 kr.

59.199,00 kr.
Inkl. moms

PostNord logo

5-12 dages levering.

Læs mere omkring Panasonic Aquarea R290 9 KW

Panasonic Aquarea L Generation

Panasonic WH-WDG09LE5: Den Perfekte Luft/Vand Hydro-Split Udedel til L-gen. Varmepumpe

Panasonic har løftet standarden for energieffektive varmepumper med lanceringen af deres nyeste produkt, Panasonic WH-WDG09LE5. Denne imponerende 9kW A+++ luft/vand hydro-split udedel er designet til at opfylde de højeste krav inden for varmepumpeteknologi og energibesparelser.

Nyt Design og Moderne Antrazit Farve En af de første ting, der springer i øjnene ved Panasonic WH-WDG09LE5, er dens stilfulde og moderne design. Den kommer nu i en ny antrazit farve, der ikke kun giver den et elegant udseende, men også gør den nem at integrere i enhver udendørs miljø.

Miljøvenligt Kølemiddel R290 Panasonic har også taget et vigtigt skridt i retning af miljøvenlighed ved at implementere det grønne kølemiddel R290 i denne varmepumpe. Dette kølemiddel er kendt for sin lave påvirkning af drivhuseffekten og er et positivt bidrag til at reducere den samlede miljøbelastning. R290 er også kendt som Propan, og har en GWP på 6, hvor den tidligere standard af kølemiddel havde en GWP på 675.

Panasonic er det ideelle valg for dem, der søger en pålidelig og avanceret luft/vand hydro-split udedel til deres L-gen. varmepumpe. Med sit nye design, miljøvenlige kølemiddel og imponerende ydelse er den klar til at levere den ønskede komfort og varme, uanset hvad moder natur har at byde på. Investér i fremtiden med Panasonic WH-WDG09LE5.

Beregn din årlige besparelse med en Panasonic Aquarea R290 9 KW

Vi sender dig en kort oversigt over hvad du kan forvente at spare årligt med denne varmepumpe. * Værdierne er baseret på skønsmæssige priser for elektricitet. De faktiske besparelser kan variere afhængigt af de aktuelle energipriser og dit faktiske forbrug.

Andre produkter

A+++ energimærke til vores varer

55.499,00 kr.
Inkl. moms.

A+++ energimærke til vores varer

51.499,00 kr.
Inkl. moms.

Anmeldelser fra andre købere

Der er endnu ingen anmeldelser på dette produkt.

Vær den første til at anmelde “Panasonic Aquarea R290 9 KW”

Din e-mailadresse vil ikke være synlig for andre.

Varmepumper
Information

Log ind

Få et tilbud på montering

Få et gratis og uforpligtende tilbud på varmepumpen med montering af vores VE-godkendte installatører. Udfyld formularen herunder, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Er denne varmepumpe den rette for dig?

Book et gratis og uforpligtende kald

Vi forstår, at valget af den rigtige varmepumpe kan være en udfordring. Vores mål er at gøre processen så enkel som mulig for dig.